Graeme Revell

Graeme Revell

Doğum Bilgisi

23 Ekim 1955

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Riddick Günlükleri 13 Ağustos 2004
UIP Türkiye 160.467 1.004.378
Diptekiler 23 Mayıs 2003
UIP Türkiye 43.430 213.330
İçgüdü 23 Mayıs 2003
Özen Film 17.039 81.808
Korkusuz 21 Mart 2003
Özen Film 129.185 576.264
Büyük Günahlar 28 Haziran 2002
Özen Film 74.752 257.935
Ölümüne Takip 22 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 108.828 422.000
Beyaz Şeytan 21 Eylül 2001
Warner Bros. Türkiye 62.416 211.818
Lara Croft: Tomb Raider 21 Eylül 2001
UIP Türkiye 314.321 993.177
Kırmızı Gezegen 29 Aralık 2000
Warner Bros. Türkiye 83.503 196.133
Seks Dedikoduları 6 Ekim 2000
Warner Bros. Türkiye 61.567 144.310
Dünya'dan Sonra 11 Ağustos 2000
Özen Film 33.762 68.769
Derin Karanlık 19 Mayıs 2000
A&P Filmcilik 85.641 157.558
Köprüdeki Lulu 5 Mayıs 2000
A Film - -
Arabulucu 13 Kasım 1998
Warner Bros. Türkiye 147.168 163.125
Günlük 11 Eylül 1998
Pinema 54.853 54.928
Aziz 30 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -