Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Doğum Bilgisi

10 Temmuz 1983

Yaş

37


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Olacak İş Değil 25 Ocak 2019
Chantier 23.656 379.909
Başka Sinema 2.082 26.366
Yeni Yıl Tehlikede 15 Aralık 2017
Bir Film 16.802 185.480
Elly Hakkında 22 Eylül 2017
Filmartı 4.570 46.253
UIP Türkiye 1.529.857 19.814.542
Paterson 24 Şubat 2017
Başka Sinema 11.068 114.998
Rosewater 10 Nisan 2015
UIP Türkiye 1.797 26.103
TME Films 342.027 4.293.389
Azrail'i Beklerken 15 Haziran 2012
Tiglon 6.762 53.909
Devlerin Günahı 27 Mayıs 2011
Özen Film 17.707 160.058
Yalanlar Üstüne 19 Aralık 2008
Warner Bros. Türkiye 207.759 2.005.631