Gökhan Mumcu

Gökhan Mumcu

Doğum Bilgisi

14 Eylül 1975

Yaş

45


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hemen Döneriz 29 Kasım 2019
STL3 Dağıtım 13.355 158.658
Bir Film 9.609 145.677
Meteler 19 Nisan 2019
Chantier 12.856 198.322
Masal 2 Eylül 2016
Özen Film 1.094 9.329
Mavi Gece 30 Ekim 2015
CGV Mars D. 15.273 160.353
Sevgi Taşı 15 Kasım 2013
Özen Film 1.642 13.392
Tiglon 34.022 271.085
Warner Bros. Türkiye 104.295 942.993
Miras 14 Mart 2008
Özen Film 31.212 202.164