Gerard Simon


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Recep İvedik 6 8 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 3.986.620 67.716.572
Kayhan 9 Şubat 2018
CGV Mars D. 602.084 7.120.385
Recep İvedik 5 16 Şubat 2017
CGV Mars D. 7.437.050 85.986.157
Osman Pazarlama 19 Şubat 2016
Warner Bros. 1.983.777 22.736.060
Recep İvedik 4 21 Şubat 2014
Tiglon Warner Bros. 7.369.098 72.103.217
Arkadaşım Tilki 4 Nisan 2008
Pinema 19.761 180.271
Çapkın Aşık 15 Ağustos 2003
Warner Bros. 28.584 160.543