Gerard Depardieu

Gerard Depardieu

Doğum Tarihi

27 Aralık 1948

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 127.651 TL 6.163
17.11.2017 44.447 TL 4.871
31.10.2014 16.465 TL 1.303
28.12.2012 5.320.289 TL 431.501
26.10.2012 1.462.693 TL 129.075
20.05.2011 79.411 TL 7.597
27.03.2009 45.375 TL 5.595
26.09.2008 1.192.581 TL 142.619
01.02.2008 1.190.513 TL 144.944
03.08.2007 70.841 TL 7.597
12.05.2006 231.129 TL 30.422
02.12.2005 195.666 TL 28.616
22.10.2004 124.270 TL 16.387
04.06.2004 - -
23.04.2004 246.951 TL 39.623
19.09.2003 189.517 TL 35.501
19.09.2003 113.602 TL 17.567
10.01.2003 662.892 TL 157.386
27.12.2002 581.402 TL 124.213
21.06.2002 189.473 TL 45.778
07.09.2001 271.996 TL 86.531
28.01.2000 491.351 TL 280.201
08.05.1998 246.515 TL 337.360
26.12.1997 - -
30.05.1997 12.791 TL 28.996
10.01.1997 - -
13.09.1996 - -
29.12.1995 - -
02.12.1994 - -
05.08.1994 - -
03.06.1994 - -
25.02.1994 - -
28.01.1994 - -
19.02.1993 - -
26.06.1992 - -
17.05.1991 - -
12.04.1991 - -
06.04.1990 - -