Gerard Depardieu

Gerard Depardieu

Doğum Tarihi

27 Aralık 1948

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
12.07.2019 ₺127.651 6.163
17.11.2017 ₺44.447 4.871
31.10.2014 ₺16.465 1.303
28.12.2012 ₺5.320.289 431.501
26.10.2012 ₺1.462.693 129.075
20.05.2011 ₺79.411 7.597
27.03.2009 ₺45.375 5.595
26.09.2008 ₺1.192.581 142.619
01.02.2008 ₺1.190.513 144.944
03.08.2007 ₺70.841 7.597
12.05.2006 ₺231.129 30.422
02.12.2005 ₺195.666 28.616
22.10.2004 ₺124.270 16.387
04.06.2004 - -
23.04.2004 ₺246.951 39.623
19.09.2003 ₺189.517 35.501
19.09.2003 ₺113.602 17.567
10.01.2003 ₺662.892 157.386
27.12.2002 ₺581.402 124.213
21.06.2002 ₺189.473 45.778
07.09.2001 ₺271.996 86.531
28.01.2000 ₺491.351 280.201
08.05.1998 ₺246.515 337.360
26.12.1997 - -
30.05.1997 ₺12.791 28.996
10.01.1997 - -
13.09.1996 - -
29.12.1995 - -
02.12.1994 - -
05.08.1994 - -
03.06.1994 - -
25.02.1994 - -
28.01.1994 - -
19.02.1993 - -
26.06.1992 - -
17.05.1991 - -
12.04.1991 - -
06.04.1990 - -