George S. Clinton

George S. Clinton

Doğum Bilgisi

17 Haziran 1947

Yaş

73


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Vay Anam Vay 2 24 Şubat 2006
Özen Film 49.501 320.051
Santa Clause 2 27 Aralık 2002
UIP 49.750 260.607
New Films - -
Avanak Ajan 21 Ocak 2000
Warner Bros. 129.011 233.745
Vahşi Şeyler 19 Haziran 1998
Warner Bros. 128.906 100.216
Ölümcül Dövüş 2 17 Nisan 1998
Umut Sanat 79.868 46.285
Ajanlar Kralı 2 Ocak 1998
Özen Film 22.088 13.363
Ölümcül Savaş 29 Aralık 1995
UIP - -
Tarayıcı 28 Temmuz 1995
Özen Film - -
Venüs Deltası 2 Haziran 1995
Umut Sanat - -
Vahşi Orkide 2 7 Şubat 1992
Özen Film - -
Amerikan Ninja 3 5 Ocak 1990
Yeni Tual - -