George Fenton

George Fenton

Doğum Bilgisi

19 Ekim 1949

Yaş

70


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Filmartı 6.838 88.026
Soğuk İntikam 22 Mart 2019
Özen Film 20.886 379.137
Ben, Daniel Blake 30 Aralık 2016
Başka Sinema 14.481 154.605
UIP Türkiye 58.529 315.785
Genç Kız ve Kral 25 Şubat 2000
Özen Film 257.547 485.028
Tehlikeli Güzellik 30 Nisan 1999
Özen Film 60.731 77.759
Mesajınız Var 29 Ocak 1999
Warner Bros. Türkiye 691.805 797.856
Aşkımın Hedefisin 7 Ağustos 1998
Özen Film 49.973 50.788
Aşkta Ve Savaşta 2 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Cadı Kazanı 28 Şubat 1997
Özen Film - -
Bugün Aslında Dündü 10 Eylül 1993
Warner Bros. Türkiye - -
UIP Türkiye - -