George Fenton

George Fenton

Doğum Tarihi

19 Ekim 1949

Yaş

72


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.11.2019 ₺88.026 6.838
22.03.2019 ₺379.137 20.886
30.12.2016 ₺154.605 14.481
13.06.2003 ₺315.785 58.529
25.02.2000 ₺485.028 257.547
30.04.1999 ₺77.759 60.731
29.01.1999 ₺797.856 691.805
07.08.1998 ₺50.788 49.973
02.05.1997 - -
28.02.1997 - -
03.03.1995 - -
10.09.1993 - -
23.04.1993 - -
09.10.1992 - -
07.02.1992 - -
12.07.1991 - -
15.03.1991 - -
18.01.1991 - -
07.12.1990 - -
30.06.1989 - -