George Fenton

George Fenton

Doğum Tarihi

19 Ekim 1949

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.11.2019 88.026 TL 6.838
22.03.2019 379.137 TL 20.886
30.12.2016 154.605 TL 14.481
13.06.2003 315.785 TL 58.529
25.02.2000 485.028 TL 257.547
30.04.1999 77.759 TL 60.731
29.01.1999 797.856 TL 691.805
07.08.1998 50.788 TL 49.973
02.05.1997 - -
28.02.1997 - -
03.03.1995 - -
10.09.1993 - -
23.04.1993 - -
09.10.1992 - -
07.02.1992 - -
12.07.1991 - -
15.03.1991 - -
18.01.1991 - -
07.12.1990 - -
30.06.1989 - -