George Clooney

George Clooney


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suburbicon 8 Aralık 2017
Bir Film 13.816 190.555
Para Tuzağı 27 Mayıs 2016
Warner Bros. Türkiye 83.906 1.107.331
Yarının Dünyası 22 Mayıs 2015
UIP Türkiye 162.651 1.949.630
Hazine Avcıları 21 Mart 2014
Tiglon 100.118 1.229.374
Yerçekimi 11 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 395.872 5.544.661
Tiglon 91.862 1.049.508
Zirveye Giden Yol 25 Kasım 2011
UIP Türkiye 63.588 761.032
Centilmen 10 Eylül 2010
UIP Türkiye 84.123 891.077
Özel Kuvvetler 19 Mart 2010
Tiglon 29.054 300.582
Aklı Havada 15 Ocak 2010
UIP Türkiye 54.728 620.741
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
Avukat 23 Kasım 2007
Warner Bros. Türkiye 88.733 863.293
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 340.425 2.907.275
Syriana 17 Mart 2006
Warner Bros. Türkiye 93.206 738.169
UIP Türkiye 13.486 125.982
Ocean's Twelve 4 Şubat 2005
Warner Bros. Türkiye 454.382 3.080.002
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP Türkiye 217.057 1.469.866
Solaris [2002] 21 Şubat 2003
Özen Film 77.737 390.586
A&P Filmcilik - -
Ocean's Eleven 15 Şubat 2002
Warner Bros. Türkiye 799.407 3.027.175
A&P Filmcilik 167.161 167.198
Kusursuz Fırtına 15 Eylül 2000
Warner Bros. Türkiye 414.562 923.397
Üç Kral 21 Nisan 2000
Warner Bros. Türkiye 177.441 314.217
Aşk ve Para 11 Aralık 1998
UIP Türkiye 74.448 89.519
Barışçı 7 Kasım 1997
UIP Türkiye 107.103 83.077
Batman ve Robin 29 Ağustos 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Güzel Bir Gün 7 Mart 1997
Özen Film - -
Warner Bros. Türkiye - -