Geoffrey Rush

Geoffrey Rush

Doğum Tarihi

6 Temmuz 1951

Yaş

69


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.08.2017 61.208 TL 4.270
26.05.2017 19.814.542 TL 1.529.857
26.02.2016 4.777.896 TL 363.259
01.03.2013 1.059.821 TL 86.441
19.05.2011 13.135.550 TL 1.171.979
18.02.2011 1.913.085 TL 154.705
23.11.2007 1.099.808 TL 114.498
06.07.2007 25.568 TL 4.075
25.05.2007 7.400.884 TL 970.114
27.01.2006 1.846.426 TL 229.233
01.04.2005 - -
05.12.2003 1.469.866 TL 217.057
31.10.2003 2.192.835 TL 363.504
28.03.2003 528.063 TL 85.316
22.11.2002 232.905 TL 48.009
30.11.2001 368.542 TL 92.495
16.02.2001 176.157 TL 75.447
31.12.1999 490.001 TL 313.068
05.03.1999 540.900 TL 424.402
11.12.1998 110.277 TL 99.803
06.11.1998 180.719 TL 178.323
11.04.1997 - -
21.03.1997 - -