Geoffrey Rush

Geoffrey Rush

Doğum Bilgisi

6 Temmuz 1951

Yaş

69


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Son Portre 18 Ağustos 2017
Başka Sinema 4.270 61.208
UIP 1.529.857 19.814.542
Mısır Tanrıları 26 Şubat 2016
TME Films 363.259 4.777.896
Sefiller 1 Mart 2013
UIP 86.441 1.059.821
UIP 1.171.979 13.135.550
Zoraki Kral 18 Şubat 2011
UIP 154.705 1.913.085
Elizabeth: Altın Çağ 23 Kasım 2007
UIP 114.498 1.099.808
Candy 6 Temmuz 2007
35 Milim 4.075 25.568
UIP 970.114 7.400.884
Münih 27 Ocak 2006
UIP 229.233 1.846.426
Barbar Film - -
Dayanılmaz Zulüm 5 Aralık 2003
UIP 217.057 1.469.866
UIP 363.504 2.192.835
Frida 28 Mart 2003
UIP 85.316 528.063
Çılgın Kızlar 22 Kasım 2002
Özen Film 48.009 232.905
Panama Terzisi 30 Kasım 2001
Warner Bros. 92.495 368.542
Düşlerin Efendisi 16 Şubat 2001
Özen Film 75.447 176.157
Lanetli Tepe 31 Aralık 1999
Özen Film 313.068 490.001
Aşık Shakespeare 5 Mart 1999
UIP 424.402 540.900
Elizabeth 11 Aralık 1998
Pinema 99.803 110.277
Sefiller 6 Kasım 1998
Warner Bros. 178.323 180.719
Devrim Çocukları 11 Nisan 1997
Kılıç Film - -
Shine 21 Mart 1997
Pinema - -