Geoff Zanelli

Geoff Zanelli

Doğum Tarihi

28 Eylül 1974

Yaş

46


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
18.10.2019 4.953.500 TL 248.989
26.05.2017 19.814.542 TL 1.529.857
19.05.2017 606.331 TL 51.117
16.12.2016 170.786 TL 10.322
21.10.2016 619.900 TL 58.275
30.01.2015 816.945 TL 59.332
01.03.2013 53.151 TL 4.903
02.10.2009 520.549 TL 51.326
10.04.2009 215.395 TL 27.296
07.12.2007 765.795 TL 86.645
03.08.2007 651.249 TL 79.883
23.09.2005 28.727 TL 3.772
18.06.2004 919.094 TL 148.738