Gene Hackman

Gene Hackman

Doğum Tarihi

30 Ocak 1930

Yaş

91


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.02.2004 ₺435.796 67.709
22.03.2002 ₺262.180 54.313
18.01.2002 ₺377.764 107.961
06.07.2001 ₺1.188.038 443.980
05.02.1999 ₺274.936 221.241
02.10.1998 ₺48.975 35.117
12.09.1997 ₺51.311 94.571
01.08.1997 - -
10.01.1997 - -
18.10.1996 - -
22.03.1996 - -
27.10.1995 - -
11.08.1995 - -
23.09.1994 - -
26.11.1993 - -
04.12.1992 - -
13.11.1992 - -
21.06.1991 - -
29.03.1991 - -
16.03.1990 - -