Gene Hackman

Gene Hackman

Doğum Tarihi

30 Ocak 1930

Yaş

91


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.02.2004 435.796 TL 67.709
22.03.2002 262.180 TL 54.313
18.01.2002 377.764 TL 107.961
06.07.2001 1.188.038 TL 443.980
05.02.1999 274.936 TL 221.241
02.10.1998 48.975 TL 35.117
12.09.1997 51.311 TL 94.571
01.08.1997 - -
10.01.1997 - -
18.10.1996 - -
22.03.1996 - -
27.10.1995 - -
11.08.1995 - -
23.09.1994 - -
26.11.1993 - -
04.12.1992 - -
13.11.1992 - -
21.06.1991 - -
29.03.1991 - -
16.03.1990 - -