Garry Marshall

Garry Marshall


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Özel Bir Gün 29 Nisan 2016
Pinema 37.305 515.144
Yılbaşı Gecesi 30 Aralık 2011
Warner Bros. Türkiye 60.533 681.274
Sevgililer Günü 12 Şubat 2010
Warner Bros. Türkiye 102.049 1.082.639
UIP Türkiye 44.007 308.259
Acemi Prenses 7 Aralık 2001
UIP Türkiye 130.018 463.962
Diğer Kızkardeş 24 Eylül 1999
UIP Türkiye 13.989 22.983
Kaçak Gelin 10 Eylül 1999
Özen Film 613.631 1.051.938
Özel Bir Kadın 16 Kasım 1990
Warner Bros. Türkiye - -