Gabriel Yared

Gabriel Yared

Doğum Tarihi

7 Ekim 1949

Yaş

71


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 458.604 TL 21.005
03.03.2017 98.587 TL 8.479
20.11.2015 494.351 TL 36.685
20.06.2014 23.651 TL 2.232
20.07.2012 55.639 TL 5.710
25.05.2012 240.742 TL 25.298
04.06.2010 27.678 TL 3.618
08.01.2010 38.806 TL 4.278
16.10.2009 277.140 TL 24.204
28.09.2007 1.405.291 TL 167.804
09.03.2007 233.326 TL 27.009
09.02.2007 908.787 TL 97.021
16.06.2006 13.482 TL 2.162
31.12.2004 1.223.029 TL 155.172
06.08.2004 100.289 TL 13.769
13.02.2004 1.952.197 TL 307.259
19.09.2003 113.602 TL 17.567
22.12.2000 1.097.156 TL 487.898
12.05.2000 168.333 TL 79.803
10.03.2000 301.975 TL 130.384
23.04.1999 466.221 TL 380.731
04.09.1998 543.920 TL 562.204
03.04.1998 - -
21.03.1997 - -