Gabriel Yared

Gabriel Yared

Doğum Tarihi

7 Ekim 1949

Yaş

73


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
03.01.2020 ₺463.314 21.044
03.03.2017 ₺98.587 8.479
20.11.2015 ₺494.351 36.685
20.06.2014 ₺23.651 2.232
20.07.2012 ₺55.639 5.710
25.05.2012 ₺240.742 25.298
04.06.2010 ₺27.678 3.618
08.01.2010 ₺38.806 4.278
16.10.2009 ₺277.140 24.204
28.09.2007 ₺1.405.291 167.804
09.03.2007 ₺233.326 27.009
09.02.2007 ₺908.787 97.021
16.06.2006 ₺13.482 2.162
31.12.2004 ₺1.223.029 155.172
06.08.2004 ₺100.289 13.769
13.02.2004 ₺1.952.197 307.259
19.09.2003 ₺113.602 17.567
22.12.2000 ₺1.097.156 487.898
12.05.2000 ₺168.333 79.803
10.03.2000 ₺301.975 130.384
23.04.1999 ₺466.221 380.731
04.09.1998 ₺543.920 562.204
03.04.1998 - -
21.03.1997 - -