Gabriel Yared

Gabriel Yared

Doğum Bilgisi

7 Ekim 1949

Yaş

70


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Judy 3 Ocak 2020
Bir Film 20.935 457.444
Kurmaca Film 8.479 98.587
Hayatın Kıyısında 20 Kasım 2015
UIP 36.685 494.351
Tom Çiftlikte 20 Haziran 2014
M3 Film 2.232 23.651
Yasak Aşk (2012) 20 Temmuz 2012
Tiglon 5.710 55.639
Kan ve Aşk 25 Mayıs 2012
Pinema 25.298 240.742
Yaşamaya Değer 4 Haziran 2010
Tiglon 3.618 27.678
Amelia 8 Ocak 2010
Tiglon 4.278 38.806
Büyük Aşk 16 Ekim 2009
Tiglon 24.204 277.140
1408 28 Eylül 2007
Warner Bros. 167.804 1.405.291
Chantier 27.009 233.326
Hırsız 9 Şubat 2007
UIP 97.021 908.787
Yalnız Sen 16 Haziran 2006
Özen Film 2.162 13.482
Aşka Davet 31 Aralık 2004
Warner Bros. 155.172 1.223.029
Sylvia 6 Ağustos 2004
Medyavizyon 13.769 100.289
Soğuk Dağ 13 Şubat 2004
UIP 307.259 1.952.197
Herkes Kendi Yoluna 19 Eylül 2003
Warner Bros. 17.567 113.602
New York'ta Bir Sonbahar 22 Aralık 2000
Özen Film 487.898 1.097.156
Tatlı Sürpriz 12 Mayıs 2000
Warner Bros. 79.803 168.333
Yetenekli Bay Ripley 10 Mart 2000
UIP 130.384 301.975
Aşk Mektubu 23 Nisan 1999
Warner Bros. 380.731 466.221
Melekler Şehri 4 Eylül 1998
Warner Bros. 562.204 543.920
İngiliz Hasta 21 Mart 1997
Warner Bros. - -