Fred Murphy


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Hayalperest 20 Ocak 2006
UIP Türkiye 30.377 246.387
Gizli Pencere 18 Haziran 2004
Warner Bros. Türkiye 148.738 919.094
New Films 65.898 381.273
Ruhlarla Dans 11 Ekim 2002
Özen Film 80.384 285.221
Gecenin Nefesi 3 Mayıs 2002
Özen Film 150.986 528.188
Ekim Düşü 7 Ocak 2000
UIP Türkiye 18.994 41.781
Metro 4 Nisan 1997
UIP Türkiye - -
Faithful 4 Ekim 1996
Film Pop - -
Alışveriş Manzaraları 19 Temmuz 1991
Warner Bros. Türkiye - -