Frank Oz

Frank Oz


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Cenazede Ölüm 7 Aralık 2007
Pinema 4.699 38.270
Stepford Kadınları 30 Temmuz 2004
UIP Türkiye 137.056 930.986
Komplo (2001) 23 Kasım 2001
UIP Türkiye 229.884 864.332
Çatlak Yönetmen 8 Ekim 1999
UIP Türkiye 246.981 452.223
Vücut Dili 25 Eylül 1998
Özen Film 103.851 112.220
Yatağımdaki Kız 13 Kasım 1992
UIP Türkiye - -
Peki Ya Bob? 22 Kasım 1991
Warner Bros. Türkiye - -
Kirli Çürük ve Adi 25 Mayıs 1990
Standard Film - -