Florian Ballhaus

Florian Ballhaus

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1965

Yaş

55


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Acayip Güzelim 24 Ağustos 2018
CGV Mars D. 19.699 299.993
TME Films 222.857 2.646.937
TME Films 320.843 4.051.315
Aşk Yeniden 5 Ekim 2012
Medyavizyon 13.736 183.597
Babamın Penguenleri 26 Ağustos 2011
Tiglon 291.249 2.650.662
Red 15 Ekim 2010
Tiglon 219.730 2.227.861
Morganlar Nerede? 22 Ocak 2010
Warner Bros. Türkiye 43.096 477.628
Warner Bros. Türkiye 71.076 711.802
Marley ve Ben 3 Nisan 2009
Tiglon 58.412 526.126
Kesinlikle, Belki 18 Nisan 2008
UIP Türkiye 66.803 591.266
Özen Film 93.569 924.510
Uçuş Planı 11 Kasım 2005
UIP Türkiye 337.492 2.581.175