Feza Çaldıran

Feza Çaldıran

Doğum Tarihi

24 Temmuz 1970

Yaş

52


Gelecek Filmler

49 Aksiyon, Dram

Dağıtımcı

CGV Mars D.

Vizyon Tarihi

20 Ocak 2023

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.03.2019 ₺8.646 828
22.02.2019 ₺70.314 4.479
21.12.2018 ₺1.744 117
16.11.2018 ₺1.774.627 129.611
28.09.2018 ₺3.822.684 312.207
01.06.2018 ₺215.550 18.113
30.03.2018 ₺271.034 22.856
12.01.2018 ₺547.364 44.812
11.08.2017 ₺149.219 16.140
21.04.2017 ₺300.528 27.624
16.12.2016 ₺25.379 2.610
23.09.2016 ₺955.520 82.427
22.04.2016 ₺337.928 33.393
10.07.2015 ₺2.883.393 289.327
19.06.2015 ₺116.619 11.838
24.04.2015 ₺717.496 73.146
12.12.2014 ₺851.012 79.507
14.11.2014 ₺208.182 19.160
20.09.2013 ₺170.794 20.444
13.09.2013 ₺434.741 50.052
26.04.2013 ₺17.573 1.915
16.12.2011 ₺137.163 19.088
11.11.2011 ₺304.809 38.589
18.03.2011 ₺2.705.776 325.511
15.01.2010 ₺21.393 2.214
15.05.2009 ₺760.705 116.914
19.12.2008 ₺1.111.905 151.392
23.11.2007 ₺50.201 9.032
16.11.2007 ₺2.095.398 301.220
03.10.2003 ₺80.696 17.101
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.