Feza Çaldıran

Feza Çaldıran

Doğum Tarihi

24 Temmuz 1970

Yaş

50


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
15.03.2019 8.646 TL 828
22.02.2019 70.314 TL 4.479
21.12.2018 1.744 TL 117
16.11.2018 1.774.627 TL 129.611
28.09.2018 3.822.684 TL 312.207
01.06.2018 215.550 TL 18.113
30.03.2018 271.034 TL 22.856
12.01.2018 547.364 TL 44.812
11.08.2017 149.219 TL 16.140
21.04.2017 300.528 TL 27.624
16.12.2016 25.379 TL 2.610
23.09.2016 955.520 TL 82.427
22.04.2016 337.928 TL 33.393
10.07.2015 2.883.393 TL 289.327
19.06.2015 116.619 TL 11.838
24.04.2015 717.496 TL 73.146
12.12.2014 851.012 TL 79.507
14.11.2014 208.182 TL 19.160
20.09.2013 170.794 TL 20.444
13.09.2013 434.741 TL 50.052
26.04.2013 17.573 TL 1.915
16.12.2011 137.163 TL 19.088
11.11.2011 304.809 TL 38.589
18.03.2011 2.705.776 TL 325.511
15.01.2010 21.393 TL 2.214
15.05.2009 760.705 TL 116.914
19.12.2008 1.111.905 TL 151.392
23.11.2007 50.201 TL 9.032
16.11.2007 2.095.398 TL 301.220
03.10.2003 80.696 TL 17.101