Feza Çaldıran

Feza Çaldıran

Doğum Bilgisi

24 Temmuz 1970

Yaş

50


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Güven 15 Mart 2019
Kurmaca Film 828 8.646
Döndüm Ben 22 Şubat 2019
Chantier 4.479 70.314
Sükut Evi 21 Aralık 2018
CJ Entertainment Turkey 117 1.744
Her Şey Seninle Güzel 16 Kasım 2018
CGV Mars D. 129.611 1.774.627
Göktaşı 28 Eylül 2018
CGV Mars D. 312.207 3.822.684
Deniz ve Güneş 1 Haziran 2018
CGV Mars D. 18.113 215.550
Arapsaçı 30 Mart 2018
CGV Mars D. 22.856 271.034
Daha 12 Ocak 2018
Bir Film 44.812 547.364
Mezarcı 11 Ağustos 2017
CGV Mars D. 16.140 149.219
Zer 21 Nisan 2017
TME Films 27.624 300.528
Alemde 1 Gece 16 Aralık 2016
Pinema 2.610 25.379
Çok Uzak Fazla Yakın 23 Eylül 2016
Bir Film 82.427 955.520
Babaların Babası 22 Nisan 2016
CGV Mars D. 33.393 337.928
Siccin 2 10 Temmuz 2015
TME Films 289.327 2.883.393
Kuzu 19 Haziran 2015
CGV Mars D. 11.838 116.619
Öğrenci İşleri 24 Nisan 2015
CGV Mars D. 73.146 717.496
Kırımlı 12 Aralık 2014
Warner Bros. Türkiye 79.507 851.012
Gece 14 Kasım 2014
Chantier 19.160 208.182
Meryem 20 Eylül 2013
Tiglon 20.444 170.794
Neva 13 Eylül 2013
Medyavizyon 50.052 434.741
Yük 26 Nisan 2013
M3 Film 1.915 17.573
Aşk ve Devrim 16 Aralık 2011
Tiglon 19.088 137.163
Gelecek Uzun Sürer 11 Kasım 2011
Tiglon 38.589 304.809
Çınar Ağacı 18 Mart 2011
Medyavizyon 325.511 2.705.776
Kaptan Feza 15 Ocak 2010
UIP Türkiye 2.214 21.393
Adab-ı Muaşeret 15 Mayıs 2009
Medyavizyon 116.914 760.705
Sonbahar 19 Aralık 2008
Tiglon 151.392 1.111.905
Saklı Yüzler 23 Kasım 2007
Bir Film 9.032 50.201
Musallat 16 Kasım 2007
Özen Film 301.220 2.095.398
Çamur 3 Ekim 2003
Özen Film 17.101 80.696