Fernando Velazquez

Fernando Velazquez

Doğum Tarihi

22 Kasım 1976

Yaş

44


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
27.07.2018 964.902 TL 93.060
06.04.2018 272.577 TL 22.124
11.11.2016 30.555 TL 2.526
26.02.2016 170.323 TL 13.739
16.10.2015 555.519 TL 40.650
25.07.2014 4.432.828 TL 391.073
18.01.2013 1.224.383 TL 121.124
28.12.2012 479.635 TL 42.020
27.04.2012 146.497 TL 18.278
01.07.2011 184.767 TL 21.510
17.09.2010 803.926 TL 82.740
30.05.2008 19.699 TL 3.197
30.05.2008 84.124 TL 10.321
18.04.2008 129.001 TL 13.924

Diğer Filmleri