Ferdi Sancar

Ferdi Sancar

Doğum Bilgisi

23 Mart 1980

Yaş

40


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Kırk Yalan 20 Aralık 2019
CJ Entertainment Turkey 143.316 2.513.627
Fırıncının Karısı 27 Eylül 2019
CJ Entertainment Turkey 164.500 2.720.976
Dümdüzz Adam 15 Haziran 2018
CGV Mars D. 65.639 757.564
Kardeşim Benim 2 24 Kasım 2017
UIP Türkiye 573.605 6.574.809
Bahtiyar Bahtıkara 19 Mayıs 2017
Pinema 10.471 110.055
Hasret Bitti 23 Aralık 2016
Sinerji - -
Hep Yek 5 Şubat 2016
Pinema 265.707 2.941.021
Kardeşim Benim 15 Ocak 2016
CGV Mars D. 2.070.949 23.134.409
Karaman'ın Koyunu 27 Şubat 2015
MC Film 1.263 9.140
Zaman Makinesi 1973 14 Mart 2014
Warner Bros. Türkiye 85.736 807.354
Yahşi Batı 1 Ocak 2010
UIP Türkiye 2.323.061 20.856.555