Felicity Jones

Felicity Jones

Doğum Bilgisi

17 Ekim 1983

Yaş

36


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Balon Pilotları 6 Aralık 2019
Bir Film - -
Eşitlik Savaşçısı 28 Aralık 2018
Chantier 7.758 132.951
Otoban 24 Mart 2017
Chantier 12.952 162.231
UIP Türkiye 428.274 6.467.054
Canavarın Çağrısı 11 Kasım 2016
TME Films 2.526 30.555
Cehennem 14 Ekim 2016
Warner Bros. Türkiye 600.992 7.622.998
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP Türkiye 89.324 1.221.913
Warner Bros. Türkiye 652.628 7.663.076
Mutlu Et Beni 19 Ekim 2012
M3 Film 6.536 82.015
Aşkım 1 Ocak 2010
Tiglon 10.659 113.449