Famke Janssen

Famke Janssen


Gelecek Filmler

Endless Dram, Fantastik, Romantik

Dağıtımcı

TME Films

Vizyon Tarihi

9 Ekim 2020
Way Down Aksiyon, Gerilim

Dağıtımcı

Özen Film

Vizyon Tarihi

27 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 285.957 3.387.081
Saklambaç 1 Nisan 2005
Özen Film 184.544 1.197.950
X-Men 3 Kasım 2000
Özen Film 279.125 577.962
Lanetli Tepe 31 Aralık 1999
Özen Film 313.068 490.001
Fakülte 30 Nisan 1999
UIP Türkiye 164.278 185.507
Derinlikte Dehşet 21 Ağustos 1998
Özen Film 45.570 39.380
Hırs Tuzağı 15 Ağustos 1997
Filmart - -
Altın Göz 15 Aralık 1995
UIP Türkiye - -