Fahir Atakoğlu

Fahir Atakoğlu

Doğum Bilgisi

28 Ocak 1963

Yaş

57


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CGV Mars D. 1.876.852 31.699.542
Türk İşi Dondurma 15 Mart 2019
CGV Mars D. 571.758 7.845.651
Hadi Be Oğlum 16 Şubat 2018
CGV Mars D. 965.066 11.365.958
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Olanlar Oldu 20 Ocak 2017
CGV Mars D. 1.811.081 21.353.023
Warner Bros. Türkiye 142.451 310.342
Yarın Cumartesi 9 Şubat 1990
Emek Film - -