Eric Roberts

Eric Roberts

Doğum Bilgisi

18 Nisan 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
CJ Entertainment Turkey 791 15.850
Ayla 27 Ekim 2017
CGV Mars D. Warner Bros. Türkiye 5.589.872 66.055.256
Bela İş Başında 4 Nisan 2003
Warner Bros. Türkiye 70.523 354.211
Baş Belası 24 Ocak 1997
Warner Bros. Türkiye - -
Cennet Mahkumları 4 Ekim 1996
Umut Sanat - -
Uzman 18 Kasım 1994
Warner Bros. Türkiye - -
Onur Savaşı 2 25 Şubat 1994
Yeni Tual - -
Gerçeği Arayış 9 Ekim 1992
Warner Bros. Türkiye - -
Onur Savaşı 7 Aralık 1990
Yeni Tual - -