Eric Bana

Eric Bana


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Warner Bros. Türkiye 320.948 4.206.336
Zor Saatler 29 Ocak 2016
UIP Türkiye 53.788 846.001
Bizi Kötüden Koru 29 Ağustos 2014
Warner Bros. Türkiye 58.912 646.217
Son Kalan 28 Şubat 2014
Chantier 16.466 171.559
Kapalı Devre 30 Ağustos 2013
UIP Türkiye 22.285 250.940
Hanna 10 Haziran 2011
Warner Bros. Türkiye 58.066 566.191
Warner Bros. Türkiye 71.076 711.802
Matrak Adamlar 2 Ekim 2009
UIP Türkiye 26.385 274.400
Star Trek 8 Mayıs 2009
UIP Türkiye 83.961 804.608
Boleyn Kızı 23 Mayıs 2008
Bir Film 80.018 706.622
Babam, Romulus 28 Mart 2008
Pinema 10.838 107.495
Münih 27 Ocak 2006
UIP Türkiye 229.233 1.846.426
Kasap 20 Ağustos 2004
Barbar Film 5.439 30.963
Truva 14 Mayıs 2004
Warner Bros. Türkiye 1.692.458 10.000.954
Hulk 22 Ağustos 2003
UIP Türkiye 148.170 770.226
Warner Bros. Türkiye 201.540 738.269