Eric Balfour

Eric Balfour


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölüm Ormanı 12 Haziran 2015
M3 Film 5.386 50.879
Çapkın 31 Aralık 2010
Duka Film 20.302 241.335
Yukarıdaki Tehlike 12 Kasım 2010
UIP Türkiye 84.860 906.333
The Spirit 20 Şubat 2009
Tiglon 34.154 293.365
Teksas Katliamı (2006) 23 Haziran 2006
Bir Film 77.387 495.360
Yerinde Olsam 2 Aralık 2005
Özen Film 51.608 466.217
Sakin Ol 15 Nisan 2005
Özen Film 79.083 534.857
Gözde Çift 2 Kasım 2001
Warner Bros. Türkiye 347.454 1.195.008