Eric Alan Edwards

Doğum Bilgisi

10 Ağustos 1953

Yaş

67


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çılgın İhtiyar 22 Ocak 2016
Pinema 21.547 361.513
Belalı Rehine 29 Ağustos 2014
Chantier 13.303 183.392
UIP Türkiye 44.045 487.678
Arızalı Çiftler 25 Aralık 2009
UIP Türkiye 47.183 528.263
Kaza Kurşunu 21 Eylül 2007
UIP Türkiye 65.972 566.850
Ayrılık 11 Ağustos 2006
UIP Türkiye 94.429 794.979
Aldatan Yürek 8 Nisan 2005
Bir Film 3.675 23.013
Dönüm Noktası (2002) 24 Mayıs 2002
Özen Film 32.755 109.877
Güçlüler Bölgesi 23 Ocak 1998
Warner Bros. Türkiye 182.012 118.313