Ercan Özkan

Ercan Özkan


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
07.06.2019 4.959 TL 379
13.04.2018 2.480.087 TL 212.285
19.01.2018 606.795 TL 53.969
12.05.2017 537.363 TL 47.978
21.10.2016 10.064 TL 1.019
15.04.2016 9.498 TL 1.047
27.02.2015 614.547 TL 61.548
05.12.2014 6.398 TL 611
07.11.2014 3.347.669 TL 317.741
23.11.2012 7.583.639 TL 841.124
16.12.2011 15.473.417 TL 1.731.519
09.09.2011 18.210 TL 2.936
03.06.2011 63.967 TL 8.542
06.05.2011 168.950 TL 18.267
28.05.2010 13.180 TL 2.066
12.03.2010 1.553.583 TL 211.011
04.09.2009 19.110 TL 2.801
06.02.2009 30.017 TL 4.668
07.03.2008 185.588 TL 27.672
02.11.2001 34.549 TL 24.116