Enrique Chediak

Enrique Chediak


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bumblebee 21 Aralık 2018
UIP Türkiye 347.596 5.025.267
Suikastçı 15 Eylül 2017
TME Films 66.260 822.945
TME Films 72.083 881.041
5. Dalga 4 Mart 2016
Warner Bros. Türkiye 92.492 1.148.052
TME Films 543.160 6.140.606
Red 2 2 Ağustos 2013
Tiglon 131.531 1.371.212
127 Saat 18 Şubat 2011
Tiglon 48.663 481.516
Kardeşimden Sonra 24 Eylül 2010
UIP Türkiye 31.238 321.664
Günahkarlar 14 Mart 2008
Özen Film 36.346 317.827
28 Hafta Sonra 13 Temmuz 2007
Özen Film 103.566 824.899
Fakülte 30 Nisan 1999
UIP Türkiye 164.278 185.507