Ennio Morricone

Ennio Morricone

Doğum Tarihi

10 Kasım 1928

Ölüm Tarihi

6 Temmuz 2020 (Yaş 91)


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
08.01.2016 2.007.890 TL 139.344
01.02.2013 1.723.541 TL 139.771
21.08.2009 2.895.934 TL 289.454
10.10.2003 - -
04.07.2003 56.273 TL 11.067
21.06.2002 189.473 TL 45.778
04.05.2001 106.219 TL 37.760
06.10.2000 187.738 TL 73.114
10.07.1998 122.780 TL 146.141
13.02.1998 55.028 TL 85.444
03.02.1995 - -
14.10.1994 - -
08.10.1993 - -
22.05.1992 - -
25.10.1991 - -
05.07.1991 - -
07.09.1990 - -
14.04.1989 - -