Emre Karayel

Emre Karayel

Doğum Bilgisi

18 Ekim 1972

Yaş

47


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Söz Vermiştin 15 Kasım 2019
CJ Entertainment Turkey 12.750 225.411
Düğüm Salonu 16 Mart 2018
CGV Mars D. 177.170 2.144.046
El Değmemiş Aşk 9 Eylül 2016
CGV Mars D. 305.695 3.366.503
Başka Dilde Aşk 18 Aralık 2009
Medyavizyon 139.866 1.140.575
Usta 8 Mayıs 2009
Cinefilm 80.550 590.402
Zincirbozan 13 Nisan 2007
KenDa 75.425 558.174
Polis (2007) 16 Şubat 2007
Medyavizyon 208.011 1.554.536