Emmanuel Lubezki

Emmanuel Lubezki


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Diriliş 22 Ocak 2016
TME Films 633.864 8.861.466
TME Films 79.884 1.087.686
Yerçekimi 11 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 395.872 5.544.661
Büyük Umutlar 26 Nisan 2013
Tiglon 7.310 85.819
Aşkın İzleri 8 Mart 2013
Tiglon 22.751 270.640
Hayat Ağacı 25 Kasım 2011
Tiglon 6.077 67.042
Aramızda Casus Var 28 Kasım 2008
Tiglon 93.918 949.545
Son Umut (2006) 1 Aralık 2006
UNP 66.129 577.402
Warner Bros. Türkiye 145.473 1.101.701
UIP Türkiye 157.101 1.034.280
Kedi (2004) 23 Nisan 2004
UIP Türkiye 65.341 409.331
Ali (2002) 15 Mart 2002
Warner Bros. Türkiye 142.350 536.790
Hayalet Süvari 14 Nisan 2000
UIP Türkiye 174.091 322.219
Meet Joe Black 15 Ocak 1999
UIP Türkiye 612.153 700.795
Büyük Umutlar 24 Nisan 1998
Özen Film 164.689 125.257