Emmanuel Lubezki

Emmanuel Lubezki

Doğum Tarihi

30 Kasım 1964

Yaş

56


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.01.2016 8.861.466 TL 633.864
27.02.2015 1.087.686 TL 79.884
11.10.2013 5.544.661 TL 395.872
26.04.2013 85.819 TL 7.310
08.03.2013 270.640 TL 22.751
25.11.2011 67.042 TL 6.077
28.11.2008 949.545 TL 93.918
01.12.2006 577.402 TL 66.129
24.02.2006 1.101.701 TL 145.473
28.01.2005 1.034.280 TL 157.101
23.04.2004 409.331 TL 65.341
15.03.2002 536.790 TL 142.350
14.04.2000 322.219 TL 174.091
15.01.1999 700.795 TL 612.153
24.04.1998 125.257 TL 164.689
18.10.1996 - -
08.03.1996 - -

Diğer Filmleri