Emmanuel Lubezki

Emmanuel Lubezki

Doğum Tarihi

30 Kasım 1964

Yaş

57


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
22.01.2016 ₺8.861.466 633.864
27.02.2015 ₺1.087.686 79.884
11.10.2013 ₺5.544.661 395.872
26.04.2013 ₺85.819 7.310
08.03.2013 ₺270.640 22.751
25.11.2011 ₺67.042 6.077
28.11.2008 ₺949.545 93.918
01.12.2006 ₺577.402 66.129
24.02.2006 ₺1.101.701 145.473
28.01.2005 ₺1.034.280 157.101
23.04.2004 ₺409.331 65.341
15.03.2002 ₺536.790 142.350
14.04.2000 ₺322.219 174.091
15.01.1999 ₺700.795 612.153
24.04.1998 ₺125.257 164.689
18.10.1996 - -
08.03.1996 - -

Diğer Filmleri