Emin Gümüşkaya

Emin Gümüşkaya

Doğum Tarihi

10 Ocak 1948

Yaş

73


Gelecek Filmler

Hanzap Korku

Dağıtımcı

CJ ENM

Vizyon Tarihi

18 Haziran 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
19.10.2018 97.520 TL 8.748
24.11.2017 87.802 TL 9.634
22.09.2017 47.724 TL 4.732
04.08.2017 106.988 TL 9.851
03.06.2016 - -
14.08.2015 465.723 TL 47.533
12.06.2015 398.042 TL 40.589
17.04.2015 1.158.352 TL 108.110
07.01.2011 7.320.404 TL 955.519
12.03.2010 1.175.758 TL 146.365
04.04.2008 283.769 TL 38.212
13.05.2005 42.561 TL 7.552
06.12.2002 - -
12.03.1999 2.120 TL 2.903

Diğer Filmleri