Emily Watson

Emily Watson


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Everest 18 Eylül 2015
UIP 167.420 2.475.240
Kaçak Prenses 3 Temmuz 2015
Bir Film 3.520 41.285
Her Şeyin Teorisi 27 Şubat 2015
UIP 89.324 1.221.913
Pırıltılı Hayatlar 13 Eylül 2013
Pinema 4.288 63.669
Savaş Atı 3 Şubat 2012
UIP 46.964 534.850
Özen Film 27.924 267.067
Barbar Film - -
İsyan 2 Nisan 2004
UIP 22.399 137.228
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP 396.485 1.892.263
Angela nın Külleri 14 Nisan 2000
A&P Filmcilik 28.269 56.982
Warner Bros. 34.892 50.551
Boksör 13 Şubat 1998
UIP 113.737 76.457
Dalgaları Aşmak 28 Mart 1997
Umut Sanat - -