Emily Mortimer

Emily Mortimer


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
UIP Türkiye 45.766 723.330
The Bookshop 8 Haziran 2018
Filmartı 7.294 90.704
The Party 15 Aralık 2017
Filmartı 4.787 48.151
Seni Seviyorum Rio 13 Şubat 2015
M3 Film 3.845 48.996
Zindan Adası 12 Mart 2010
UIP Türkiye 227.930 2.262.684
Sibirya Ekspresi 19 Aralık 2008
Pinema 15.571 154.433
Paris, I Love You 30 Mart 2007
Umut Sanat 27.359 252.201
Pembe Panter 24 Mart 2006
Özen Film 174.280 1.183.665
Maç Sayısı 17 Şubat 2006
Chantier 84.920 737.933
Tutku Nehri 23 Eylül 2005
Bir Film 14.973 92.937
İçimdeki Çocuk 9 Şubat 2001
UIP Türkiye 212.444 546.079
Çığlık 3 28 Nisan 2000
UIP Türkiye 243.668 452.758
Aşk Engel Tanımaz 15 Ekim 1999
A&P Filmcilik 540.068 880.972
Elizabeth 11 Aralık 1998
Pinema 99.803 110.277
Aziz 30 Mayıs 1997
UIP Türkiye - -
Hayalet Ve Karanlık 14 Şubat 1997
UIP Türkiye - -