Elliot Goldenthal

Elliot Goldenthal

Doğum Bilgisi

2 Mayıs 1954

Yaş

66


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Halk Düşmanları 10 Temmuz 2009
UIP 132.326 1.218.237
Across The Universe 2 Kasım 2007
Warner Bros. 4.125 39.045
Özel Tim 5 Aralık 2003
Warner Bros. 120.587 716.810
Frida 28 Mart 2003
UIP 85.316 528.063
Final Fantasy 3 Ağustos 2001
Warner Bros. 122.827 329.164
Küre 10 Nisan 1998
Warner Bros. 207.813 156.330
Batman ve Robin 29 Ağustos 1997
Warner Bros. - -
Özgürlüğün Bedeli 28 Şubat 1997
Warner Bros. - -
Öldürme Zamanı 6 Aralık 1996
Warner Bros. - -
Büyük Hesaplaşma 1 Mart 1996
Warner Bros. - -
Batman Daima 1 Eylül 1995
Warner Bros. - -
Vampirle Görüşme 20 Ocak 1995
Warner Bros. - -
Cezalandırıcı 10 Aralık 1993
Warner Bros. - -
Yaratık 3 11 Eylül 1992
Özen Film - -
Hayvan Mezarlığı 16 Şubat 1990
UIP - -