Ellen Page

Ellen Page

Doğum Bilgisi

21 Şubat 1987

Yaş

33


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Çizgi Ötesi 1 Aralık 2017
Warner Bros. Türkiye 114.991 1.513.168
Aşka Özgürlük 4 Aralık 2015
Bir Film 2.581 33.724
Tiglon 344.979 4.110.216
Başlangıç 30 Temmuz 2010
Warner Bros. Türkiye 1.107.555 11.108.953
Aşkın Yaşı Yok 25 Temmuz 2008
UIP Türkiye 26.501 225.513
Juno 21 Mart 2008
UIP Türkiye 50.902 443.753
Lolipop 22 Eylül 2006
35 Milim 10.607 87.879
X-Men: Son Direniş 26 Mayıs 2006
Özen Film 226.474 1.659.712