Ellen Burstyn

Ellen Burstyn

Doğum Bilgisi

7 Aralık 1932

Yaş

87


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölümsüz Aşk 5 Haziran 2015
Pinema 53.842 684.061
Yıldızlararası 7 Kasım 2014
Warner Bros. Türkiye 749.553 10.123.923
Kaynak 11 Mayıs 2007
Özen Film 5.551 35.258
Lanetli Ada 3 Kasım 2006
UNP 37.561 318.044
Kızıl Ejder 15 Kasım 2002
UIP Türkiye 396.485 1.892.263
Aramızda Kalsın 25 Ekim 2002
Warner Bros. Türkiye 52.708 248.553
Şeytan 4 Mayıs 2001
Warner Bros. Türkiye 423.492 970.542
Yalancı 20 Kasım 1998
Pinema - -
Yorgan Hikayesi 7 Haziran 1996
UIP Türkiye - -
Erkek Severse 2 Aralık 1994
UIP Türkiye - -
Genç Ölmek 29 Kasım 1991
Özen Film - -