Ellen Barkin

Ellen Barkin


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Demir Yumruk 14 Ekim 2016
PinemArt 1.768 26.044
Bir Film 21.675 281.998
Ocean's 13 8 Haziran 2007
Warner Bros. Türkiye 340.425 2.907.275
Özen Film 93.335 262.190
Çorap Söküğü 22 Eylül 2000
A&P Filmcilik 15.581 41.045
Özen Film 20.312 33.168
Kuduz Bakışı 17 Ekim 1997
Özen Film - -
Fanatik 20 Aralık 1996
Özen Film 42.835 13.428
Kötü Dostlar 14 Temmuz 1995
UIP Türkiye - -
Kadın İstemesede 6 Mayıs 1994
Özen Film - -
Bu Çocuğun Hayatı 17 Eylül 1993
Avşar Film - -
Aşk Denizi 5 Ekim 1990
UIP Türkiye - -
Yakışıklı Jonnny 23 Şubat 1990
Özen Film - -
Eddie Yaşıyor 26 Ocak 1990
Avşar Film - -