Edward Zwick

Edward Zwick


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Suikastçı 15 Eylül 2017
TME Films 66.260 822.945
UIP 197.863 2.494.704
Şah Mat 2 Ekim 2015
TME Films 10.026 165.403
Aşk Sarhoşu 14 Ocak 2011
Tiglon 109.121 1.294.299
Kanlı Elmas 2 Şubat 2007
Warner Bros. 376.623 3.177.788
Son Samuray 6 Şubat 2004
Warner Bros. 828.794 4.948.319
Kuşatma 2 Nisan 1999
Özen Film 233.142 290.139
Ateş Altında Cesaret 27 Aralık 1996
Özen Film 54.329 16.794
İhtiras Rüzgarları 5 Mayıs 1995
Warner Bros. - -