Ed Shearmur

Ed Shearmur

Doğum Bilgisi

28 Şubat 1966

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Uzay Yolcuları 13 Ocak 2017
Warner Bros. Türkiye 468.861 6.566.150
Pinema 18.983 261.276
Uyuyana Kadar 2 Ocak 2015
Pinema 60.869 918.137
Tiglon 85.363 800.080
Tiglon 75.049 711.723
Kaçış (2011) 30 Aralık 2011
UIP Türkiye 67.329 670.831
Anneler ve Kızları 30 Temmuz 2010
Tiglon 13.620 130.060
Gelinlerin Savaşı 13 Şubat 2009
Tiglon 54.030 513.077
Orijinal Cinayet(ler) 26 Eylül 2008
35 Milim 174.649 1.734.617
88 Dakika 30 Mayıs 2008
35 Milim 60.731 506.997
Raydan Çıkanlar 26 Mayıs 2006
UIP Türkiye 49.404 374.506
İskelet Anahtar 26 Ağustos 2005
UIP Türkiye 191.020 1.279.712
KenDa 59.444 412.868
Cazibe Kanunları 9 Temmuz 2004
Warner Bros. Türkiye 62.209 447.268
Warner Bros. Türkiye 279.870 1.500.093
Ateş Krallığı 4 Ekim 2002
UIP Türkiye 66.306 273.779
Ateşli ve Tatlı 19 Temmuz 2002
Warner Bros. Türkiye 147.822 579.962
Monte Cristo 3 Mayıs 2002
UIP Türkiye 130.644 526.696
K-Pax 1 Mart 2002
New Films - -
Güzel Dedektif 13 Nisan 2001
Warner Bros. Türkiye 265.533 730.903
Charlie'nin Melekleri 24 Kasım 2000
Warner Bros. Türkiye 490.997 1.090.260
Şaşkın Dedektif 24 Aralık 1999
Warner Bros. Türkiye 249.094 453.247
Seks Oyunları 25 Haziran 1999
Warner Bros. Türkiye 134.668 176.995
Özgür Ruh 23 Nisan 1999
Özen Film 15.367 18.012
UIP Türkiye 15.743 19.367