Dylan McDermott

Dylan McDermott

Doğum Bilgisi

26 Ekim 1961

Yaş

58


Gelecek Filmler

King Richard Biyografi, Dram

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

19 Kasım 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ölümcül Takip 19 Haziran 2015
Pinema 49.052 561.309
Tiglon 1.640 13.943
Kod Adı: Olympus 10 Mayıs 2013
Duka Film 76.958 791.941
Messengers 13 Nisan 2007
Medyavizyon 147.881 1.100.451
Aşk İksiri 2 Şubat 2007
Bir Film 11.561 74.554
Jüri 27 Şubat 2004
Özen Film 67.709 435.796
Kurşun Yağmuru 5 Temmuz 2002
UIP Türkiye 18.184 67.367
Aşk Üçgeni 11 Ağustos 2000
Warner Bros. Türkiye 88.609 199.847
Kaderin Seslenişi 23 Haziran 2000
Özen Film 2.949 6.187
Seni Beklerken 12 Aralık 1997
Özen Film - -
Yılbaşı Tatili 3 Ocak 1997
Pinema - -
34. Cadde Mucizesi 16 Aralık 1994
Özen Film 41.672 4.231
Jersey Girl 27 Kasım 1992
Standard Film - -