Dustin Milligan

Dustin Milligan

Doğum Bilgisi

28 Temmuz 1985

Yaş

35


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Şeytani Ruhlar 8 Mayıs 2015
CGV Mars D. 30.631 334.960
Eva (2012) 3 Ağustos 2012
Tiglon 4.273 38.204
Katil Köpekbalığı 23 Aralık 2011
Medyavizyon 35.551 355.334
Messengers 13 Nisan 2007
Medyavizyon 147.881 1.100.451
Şehrin Adamı 16 Haziran 2006
Warner Bros. Türkiye 20.240 162.214
Son Durak 3 28 Nisan 2006
Özen Film 141.483 955.822
Yaratıklar 21 Nisan 2006
UNP 21.172 149.396