Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Doğum Tarihi

8 Ağustos 1937

Yaş

84


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.12.2015 ₺29.613 3.080
08.05.2015 ₺68.325 4.295
03.04.2015 ₺281.998 21.675
22.08.2014 ₺226.086 15.640
18.03.2011 ₺96.784 7.895
24.12.2010 ₺1.199.776 105.815
17.07.2009 ₺389.707 42.771
01.02.2008 ₺1.101.785 130.457
16.02.2007 ₺1.217.606 151.693
15.12.2006 ₺468.481 50.568
07.07.2006 ₺279.147 33.652
18.02.2005 ₺452.342 62.604
11.02.2005 ₺1.686.787 227.054
24.12.2004 ₺71.726 9.762
27.02.2004 ₺435.796 67.709
17.01.2003 - -
24.07.1998 ₺77.295 88.928
10.04.1998 ₺156.330 207.813
13.03.1998 ₺68.704 96.926
22.11.1996 - -
26.05.1995 - -
23.04.1993 - -
01.05.1992 - -
31.01.1992 - -
12.10.1990 - -
05.01.1990 - -
12.05.1989 - -