Dustin Hoffman

Dustin Hoffman

Doğum Tarihi

8 Ağustos 1937

Yaş

83


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
25.12.2015 29.613 TL 3.080
08.05.2015 68.325 TL 4.295
03.04.2015 281.998 TL 21.675
22.08.2014 226.086 TL 15.640
18.03.2011 96.784 TL 7.895
24.12.2010 1.199.776 TL 105.815
17.07.2009 389.707 TL 42.771
01.02.2008 1.101.785 TL 130.457
16.02.2007 1.217.606 TL 151.693
15.12.2006 468.481 TL 50.568
07.07.2006 279.147 TL 33.652
18.02.2005 452.342 TL 62.604
11.02.2005 1.686.787 TL 227.054
24.12.2004 71.726 TL 9.762
27.02.2004 435.796 TL 67.709
17.01.2003 - -
24.07.1998 77.295 TL 88.928
10.04.1998 156.330 TL 207.813
13.03.1998 68.704 TL 96.926
22.11.1996 - -
26.05.1995 - -
23.04.1993 - -
01.05.1992 - -
31.01.1992 - -
12.10.1990 - -
05.01.1990 - -
12.05.1989 - -