Durul Bazan

Durul Bazan

Doğum Bilgisi

20 Eylül 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ağır Romantik 14 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 84.296 1.427.793
Bücür 21 Eylül 2018
CJ Entertainment Turkey 259.721 3.242.430
Seni Seven Ölsün 14 Ekim 2016
CGV Mars D. 48.624 516.535
Tut Sözünü 2 Ocak 2015
Chantier 12.208 117.583
Eyyvah Eyvah 3 31 Ocak 2014
UIP Türkiye 3.414.212 35.022.168
G.D.O. KaraKedi 25 Ocak 2013
Pinema 403.000 3.874.224
UIP Türkiye 317.602 2.617.506
Karanlıktakiler 2 Ekim 2009
Cinefilm 123.709 1.055.947
Sizi Seviyorum 18 Eylül 2009
Medyavizyon 103.056 814.292
35 Milim 118.845 822.962
UIP Türkiye 149.748 1.038.543
Özen Film 1.239.902 8.601.108