Durul Bazan

Durul Bazan

Doğum Tarihi

20 Eylül 1972

Yaş

48


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
14.02.2020 1.427.793 TL 84.296
21.09.2018 3.242.430 TL 259.721
14.10.2016 516.535 TL 48.624
02.01.2015 117.583 TL 12.208
31.01.2014 35.022.168 TL 3.414.212
25.01.2013 3.874.224 TL 403.000
27.11.2009 2.617.506 TL 317.602
02.10.2009 1.055.947 TL 123.709
18.09.2009 814.292 TL 103.056
08.02.2008 822.962 TL 118.845
19.01.2007 1.038.543 TL 149.748
11.01.2007 8.601.108 TL 1.239.902