Douglas M. Griffin

Douglas M. Griffin

Doğum Bilgisi

17 Kasım 1966

Yaş

53


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
TME Films 72.083 881.041
Bay Doğru 29 Nisan 2016
TME Films 1.288 14.975
UIP Türkiye 38.105 506.481
Selfless 10 Temmuz 2015
Pinema 118.223 1.439.261
Terminator: Genisys 26 Haziran 2015
UIP Türkiye 481.477 5.802.966
Vice 12 Haziran 2015
Chantier 7.303 73.437
Unutulmaz Aşk 17 Ekim 2014
Pinema 20.066 248.059
Medyavizyon 27.721 394.536
12 Yıllık Esaret 24 Ocak 2014
Tiglon 73.087 983.170
Oldboy 3 Ocak 2014
Medyavizyon 17.927 225.821
Buraya Kadar 18 Ekim 2013
Warner Bros. Türkiye 27.472 321.550
Muhbir 14 Haziran 2013
Pinema 15.150 153.643
Sihirbazlar Çetesi 31 Mayıs 2013
Tiglon 185.038 1.898.078
G.I. Joe: Misilleme 29 Mart 2013
UIP Türkiye 280.927 3.132.722