Dost Elver

Dost Elver

Doğum Bilgisi

1 Ocak 1972

Yaş

48


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Laz Kit 3 Ocak 2020
MC Film 75 1.164
Döndüm Ben 22 Şubat 2019
Chantier 4.479 70.314
Abbas'ın Melekleri 27 Mayıs 2016
Özen Film 1.134 12.607
Kariyer 6 Kasım 2015
MC Film 664 6.129
Karaman'ın Koyunu 27 Şubat 2015
MC Film 1.263 9.140
Muhalif Başkan 3 Mayıs 2013
Tiglon 20.624 177.483
35 Milim 118.845 822.962
UIP Türkiye 149.748 1.038.543
Özen Film 782.604 4.921.376
Hırsız Var 21 Ocak 2005
UIP Türkiye 934.612 6.060.372