Donald McAlpine

Donald McAlpine


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Düşlerin Terzisi 6 Kasım 2015
Bir Film 27.089 438.921
Uzay Oyunları 8 Kasım 2013
Medyavizyon 38.760 447.311
Tiglon 163.551 1.431.915
UIP 467.181 3.280.736
Peter Pan 23 Nisan 2004
Warner Bros. 113.055 655.214
Asabiyim 20 Haziran 2003
Warner Bros. 184.632 1.066.338
Zaman Tüneli 23 Ağustos 2002
Warner Bros. 150.297 585.594
Kırmızı Değirmen 9 Kasım 2001
Özen Film 195.347 736.595
Omuz Omuza 19 Şubat 1999
Warner Bros. 450.495 524.923
İhanet 29 Mayıs 1998
Özen Film 45.521 37.455
Romeo Ve Juliet 21 Mart 1997
Özen Film - -
Stanley ve Iris 2 Kasım 1990
UIP - -