Donald McAlpine

Donald McAlpine


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
06.11.2015 438.921 TL 27.089
08.11.2013 447.311 TL 38.760
01.05.2009 1.431.915 TL 163.551
13.01.2006 3.280.736 TL 467.181
23.04.2004 655.214 TL 113.055
20.06.2003 1.066.338 TL 184.632
23.08.2002 585.594 TL 150.297
09.11.2001 736.595 TL 195.347
19.02.1999 524.923 TL 450.495
29.05.1998 37.455 TL 45.521
21.03.1997 - -
25.11.1994 - -
18.02.1994 - -
17.12.1993 - -
12.02.1993 - -
11.09.1992 - -
07.06.1991 - -
28.12.1990 - -
02.11.1990 - -