Don Zimmerman


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
02.08.2013 1.371.212 TL 131.531
25.05.2012 1.909.763 TL 157.197
22.05.2009 1.142.002 TL 154.705
07.03.2008 565.353 TL 70.581
05.10.2007 1.091.452 TL 140.451
29.12.2006 771.157 TL 95.396
03.03.2006 1.090.131 TL 144.526
04.03.2005 97.588 TL 16.384
23.04.2004 409.331 TL 65.341
30.05.2003 492.008 TL 96.936
12.07.2002 633.430 TL 163.074
09.04.1999 300.331 TL 278.246
16.05.1997 - -
17.01.1997 - -
08.03.1996 - -
03.06.1994 - -
27.03.1992 - -