Don Burgess

Don Burgess

Doğum Tarihi

28 Mayıs 1956

Yaş

66


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
28.12.2018 ₺17.398.996 1.100.819
24.11.2017 ₺664.341 44.051
02.12.2016 ₺3.635.447 261.795
10.06.2016 ₺2.073.026 178.115
13.06.2014 ₺709.031 64.312
07.12.2012 ₺1.330.846 116.640
17.02.2012 ₺1.783.822 167.555
13.05.2011 ₺889.611 94.485
08.04.2011 ₺1.846.729 185.265
05.02.2010 ₺1.240.570 127.045
11.09.2009 ₺490.152 57.236
02.05.2008 ₺600.871 68.490
21.12.2007 ₺716.759 82.547
08.09.2006 ₺539.846 69.539
21.04.2006 ₺296.037 38.457
14.01.2005 ₺1.419.611 219.274
06.08.2004 ₺681.457 107.721
25.07.2003 ₺2.053.927 392.170
14.06.2002 ₺2.286.699 630.290
23.02.2001 ₺970.301 370.950
24.11.2000 ₺1.099.246 509.005
31.10.1997 - -
16.05.1997 - -
13.01.1995 - -
11.11.1994 - -

Diğer Filmleri