Don Burgess

Don Burgess

Doğum Bilgisi

28 Mayıs 1956

Yaş

64


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Aquaman 28 Aralık 2018
Warner Bros. 1.100.763 17.398.120
Mucize 24 Kasım 2017
TME Films 44.051 664.341
Müttefik 2 Aralık 2016
UIP 261.795 3.635.447
Korku Seansı 2 10 Haziran 2016
Warner Bros. 178.115 2.073.026
Muppets Aranıyor 13 Haziran 2014
UIP 64.312 709.031
Uçuş 7 Aralık 2012
UIP 116.640 1.330.846
Muppets 17 Şubat 2012
UIP 167.555 1.783.822
Kutsal Savaşçı 13 Mayıs 2011
Warner Bros. 94.485 889.611
Yaşam Şifresi 8 Nisan 2011
Tiglon 185.265 1.846.729
Tanrının Kitabı 5 Şubat 2010
Warner Bros. 127.045 1.240.570
Evimde Uzaylı Var 11 Eylül 2009
Tiglon 57.236 490.152
Altın Şans 2 Mayıs 2008
Warner Bros. 68.490 600.871
Manhattan'da Sihir 21 Aralık 2007
UIP 82.547 716.759
Eski Süper Sevgilim 8 Eylül 2006
Özen Film 69.539 539.846
Kutup Macerası 21 Nisan 2006
UIP 38.457 296.037
Kutup Ekspresi 14 Ocak 2005
Warner Bros. 219.274 1.419.611
Keşke 30 Olsam 6 Ağustos 2004
Warner Bros. 107.721 681.457
Warner Bros. 392.170 2.053.927
Örümcek-Adam 14 Haziran 2002
Warner Bros. 630.290 2.286.699
Yeni Hayat 23 Şubat 2001
UIP 370.950 970.301
Gizli Gerçek 24 Kasım 2000
Özen Film 509.005 1.099.246
Mesaj 31 Ekim 1997
Warner Bros. - -