Dominique Pinon

Dominique Pinon

Doğum Bilgisi

4 Mart 1955

Yaş

65


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Amman Hocam 8 Ocak 2016
Özen Film 6.029 53.367
Dehşetin Soluğu 24 Temmuz 2009
Tiglon 29.133 202.723
Oxford Cinayetleri 27 Mart 2009
Tiglon 21.518 172.141
Dante 01 5 Eylül 2008
Tiglon 9.329 83.719
Kayıp Nişanlı 25 Mart 2005
Warner Bros. Türkiye 72.883 502.737
Amelie 23 Kasım 2001
Umut Sanat 249.261 939.253
Alien: Diriliş 27 Mart 1998
Özen Film 156.644 107.835
Kayıp Çocuklar Şehri 29 Kasım 1996
Umut Sanat - -
Şarküteri 4 Şubat 1994
Umut Sanat Başka Sinema 864 12.543